Search
  • Inger Eide Nordseth

Det stormer fortsatt...


Rundt Vidar Løfshus… - Jeg lider ikke av beslutningsvegring, det kan du ikke i min stilling, sier landsslagssjef Vidar Løfshus (47). Jeg var så heldig å få intervjue han i vår. Nå har det vært mye bråk rundt Petter Northug. I dette intervjuet snakket Løfshus blant annet om ”Primadonnaledelse”. Nå er det ikke min jobb å koble dette mot Petter Northug, men fristelsen ligger litt i dagen… Her et utdrag fra intervjuet: ”- Ja, for du har fått merkelappen lojal? - Ja, det er viktig å være lojal mot kollegiaet sitt og være en sterk leder. Vi har et begrep som heter ”primadonna ledelse”. Det er hvordan vi håndterer en utøver med primadonnanykker. Når du har 35 eliteløpere er det viktig å ha tydelig lederskap og tørre å si fra.” Noen må ta upopulære beslutninger og smilet som pressen kritisere han for og har gitt han stempelet arrogant. Bak de for noen upopulære beslutningene fant jeg et varmt og reflekterende menneske. Blant annet fikk sønnen min Eivind en ekstra hilsen da han lå på SIA nyoperert i forhold til problem med en stomi. Løfshus er jo som kjent stomioperert selv. Senere fikk jeg en ekstra e-post der han lurte på hvordan det gikk Eivind og med oppmuntrende ord. Det betydde svært mye for oss! Er takknemlig som får møte slike folk i jobben min! Hele intervjuet kan du lese her.


64 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey