Search
  • Inger Eide Nordseth

Er du en optimist?


Er du av de som er optimist? eller dyrker du pessimismen? Petter Baalsrud fra Rindal mener at optimisme kan dyrkes og er smittsomt! Jeg fikk gleden av å møte denne positive og engasjerte mannen for "Sommerpraten" i Driva. Onsdag neste uke leder han optimistkonferansen i Rindal og i dagens avis fra fredag kan du lese mer om denne unike mannen og hva han tenker om livet. Petter Baalsrud fant seg ei odelsjente fra Rindal, desverre mistet han sin kjære Hanne Tove Nerbu i kreftsykdom. I fjor høst var han på NRK rikssending fordi han og en kamerat Jense Indergård arrangerte en konsert i Rindal Kirke: "Tid for å leve". De hadde begge to mistet konene sine i kreft. De ønsket ikke en minnekonsert, men å ære de de hadde mistet. En konsert der samlet han inn 260.000 kroner til kreftforeningen på en kveld. - Det er nok hverdager og vi lever bare en gang, sier Baalsrud. Dette og mye mer kan du lese om i dag. I Driva. Løp og kjøp!


7 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey