Search
  • Inger Eide Nordseth

Oppdrag trillingreportasje


I Ås er det visst tiden for å skrive om trillinger om dagen. Det dukket opp et oppdrag i e-posten min. Dette ble starten på et begivenhetsrikt møte.

For første gang fikk jeg møte en trillingfamilie. Eller det vil si de er en familie på fem. Det ble et spennende møte med Hilde Christie Wright og Robert Nörler. De er forholdsvis nybakte trillingforeldre til Ninja, Neo og Nikko på ett år og 2mndr.Trillingene sjarmerte til de grader.. Foreldre og barn fikk en tøff start, tøffere enn de fleste nyfødte barn og nybakte foreldre. Nettopp dette er årsaken til at de nå har tilpasset tilværelsen sin deretter. Og hva sier folk som møter dem på tur? Mye positivt, men ikke alt er like flatterende. Mer om dette kan du lese i dagens Østlandets Blad. (Fredag 17.juni.2016) Bildet er tillatt brukt etter foreldrenes samtykke. Har du en historie du vil dele, ta gjerne kontakt på mail.


51 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey