Search
  • Inger Eide Nordseth

Lines historie om Oxen!


- Line lytter til historier, og lager en illustrasjon som gjenskapes i sølv eller gull.
 ”Det er alltid spennende å se hva som dukker opp, at det blir helt unikt – og med en historie som gir gjenklang”.

Illustrasjonene blir til et smykke, en ring eller en ørepynt. Jeg traff Line Westgård hjemme på gården Rustad i Ås. Jeg ønsket hennes historie om Oxen. På kjøkkenbordet lå det ørepynt i sølv med hennes kjennetegn et oksehode. Røffe og tøffe i formen i uttrykket. Smykkene skal tåle litt, fortalte designeren. - Vårt varemerke er basert på lidenskap for det modige og uredde, sier Line Kristin. Det skjer så mye vekst når man tør det man har lyst til!

Skilsmisse, ærlighet og verdens beste eksmann førte smykkedesigner Line Kristin Westgaard (34) til varemerket Oxen.

- Det er ikke særlig fint med okser og nese-ring. Det må vi kunne si. Og det er ikke derfor den er der, denne ringen. Det er et symbol på smerte og viser hvordan livet kan sette deg i situasjoner som river litt ekstra, sier Line Westgaard.

Senere på bloggen sin, etter møtet vårt skrev hun:

Jeg fikk et spørsmål fra en journalist som intervjuet meg, om hva jeg følte når jeg så skissene mine bli til et konkret smykke... Når en prosess beveget seg over til et slutt resultat.

Og jeg kan sammenligne det med en forelskelse.. For det kjennes på pulsen. Det kjennes på smilet. Har du lyst til å lese hele historien så les mer i Østlandets Blad. http://www.oblad.no/nyhet/historier/as/line-tok-oxen-ved-hornene/f/5-68-175087

Les mer om smykkene og Line Westgård her! http://linewestgaard.no


29 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey