Search
  • Inger Eide Nordseth

Storutstilling hjemme!


Lise Bjørnstad fikk god respons på utstillinga sin under «Kulturvøkku» i Rindal, og kommunen investerte i kunst.

Små og store akrylmalerier og trykk fenget publikum som strømmet til i stort antall.

– Det var jevnt med besøkende her hele uka, forteller leder i Rindal Kunstlag Ingrid Øyen.

– Det er en milepæl å eksponere seg på denne måten. Jeg synes det er hyggelig at folk finner noe de liker i bildene mine, da det å skape en opplevelse eller en undring hos den som tar seg tid til å se, er noe jeg håper å bidra til gjennom bildene. Da utstillinga åpnet var det kø for å få kjøpt de oransje maleriene som var eksponert på plakaten, ler Lise Bjørnstad. Jeg jobber liker å jobbe intuitivt og raskt med bildene. Bildene kan bære preg av hendelser og enkeltelementer. Lise peker på ulike element maleriet «Livet». – Dette bildet har element i seg som gir mange helt ulike assosiasjoner og opplevelser, og da er noe av min hensikt oppnådd. Det er vel slik livet er også er. Jeg ønsker at de som ser på bildene skal bruke tid på bildene, oppdage nye ting etter hvert som tida går. Bildene skal ikke være ferdigsagt, folk skal få oppleve en stemning og fundere, forteller Lise Bjørnstad. Nå er hun igang med en ny utstilling på Slependen. "Fire Årstider" har åpning 15. Oktober. Noen av bildene som blir med på min første utstilling i Sandvika har noen sett tidligere, men det er flere malerier som blir vist for første gang på denne utstillingen, forteller Lise Bjørnstad.

Utfordrende vegger:

Lise Bjørnstad var spent på fargen på veggen i Bjønn- åstøggu, men det fungerte flott. Her foran bildet «Livet»

Spennende bilder: Inger Opøyen syntes bildene Venter, Skygger og Prosessen ga dybde og mening.


26 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey