Search
  • Inger Eide Nordseth

Mye friluftsliv i Vestby


Det skjer mye i forbindelse med Friluftslivets år 2015 i Vestby. På Vannsjø har de lært seg kajakkunsten sammen med Moss Kajakklubb. Ønsker du å komme deg ut og samtidig få noen utfordringer, kan geocaching være noe for deg. Det er blitt populært i Vestby. Du kan lese om begge turene i denne utgaven av Vestby Nytt. Sunniva Dring er prosjektleder i kulturetaten i Vestby Kommune og er veteran i kajakk. Hun tilstede fra kommunen, ønsket deltakerne velkommen og fungerte som god støtte underveis.

Last ned Geocaching-appen til smarttelefonen din. Kom deg ut og åpne appen. Som på Paul-Erik Narozny viser på sin mobil vil du ganske sikkert se at det dukker opp grønne prikker på kartet. Det er punktene – altså cachene – du skal finne fram til. Har du noen spennende å fortelle om? Ta gjerne kontakt via nettsiden min.


10 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey