Search
  • Inger Eide Nordseth

En drikkeflaske unna molta!


Dette er historien om familien Reklev. Historien om de som representerer moltesankerne med stor entusiasme! Rubus chamaemorus, er den latinske betegnelsen på denne planten av rosefamilien som gir slike vidunderlige bær. Av kjærlighet til naturen og molta vil jeg fortelle historien jeg laget i lokalavisa Driva på Nordmøre i sommer. Bente Reklev og søsteren Liv Reklev Bolme har begge vokst opp med moltesanking fra de var små. Even Øverbø fikk opplæring i kunsten så snart han traff Bente. Nå er de i full gang med å sanke de modne bæra. På facebook kom det nylig melding om at de måtte ty til drikkeflaskene sine for å få med seg alt. De har faktisk moltemyrene en drikkeflaske unna seg når de er på hytta i Rørdalen i Rindal. Bente og Even bodde i Ås noen år, men bor nå i Ørsta på sunnmøre. Her kan du lese hele artikkelen

Privat foto tatt i Rindal august 2013. Det er nå to år siden jeg har funnet molte selv.


19 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey