Search
  • Inger Eide Nordseth

Blir ikke mett på servietter!


"Etter at artikkelen sto i avisa på fredag så fikk jeg en hel søppelsekk med servietter fra en dame fra Gryta!", sier Liv Grete Stenberg fra Kvanne på Nordmøre. Som frilanser hadde jeg den glede å jobbe for Driva i sommer. Jeg skrev mest feature saker. Før ferien dukket det opp noe på facebook som vekket interressen min. Det resulterte i denne saken! Liv Grete Stenberg har en serviettsamling på 27.102 unike eksemplarer. Målet er å få 30.000 innen året er slutt.

For mange er det en livslang glede og lidenskap å samle på noe, det har det vært for Liv Grete. 50 åringen fra Kvande har samlet helt fra barndommen. Les hele saken her

Har du noe du har lyst til å fortelle! Ta gjerne kontakt via nettsiden min!


26 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey