Search
  • Inger Eide Nordseth

Med foto som hobby!


Lyder K.Johnsen fra Vestby har funnet en ny hobby, nemlig fotografering. I Juni utgaven av Vestby Nytt kan du lese hva som satte han på sporet og hvorfor naturfoto har blitt hans lidenskap.

Så ofte han kan tar Lyder K. Johnsen med seg fotoutstyret og tar gjerne en runde i nærmiljøet. Men like gjerne reiser han rundt i hele Norge. I vår var han vært på tur til Romsdal og Runde. Hans læremester er fotograf Øyvind Martinsen. - Kan et bilde si mer enn 1000 ord?- Ja, det kan det, men da må det være noe som treffer deg personlig. Av inntrykk eller for eksempel bare en pen natur, avslutter Lyder. Han har personlig knekket koden. Her kan du lese hele artikkelen


4 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey