Search
  • Inger Eide Nordseth

Gjør plate ”comeback” og hyller Raga Rockers.


Inger Eide Nordseth Med rykende fersk plate og ny låt til hyllest for Raga Rockers, rocker de igjen og er mer enn klar for turne til høsten. Det er ikke bare egen plate bandet byr på denne våren. De går inn i studio sammen med 136 andre norske artister og spiller inn en plate til ære for ett av de største norske rockebandene gjennom tidene, nemlig Raga Rockers. Blir fulgt på sosiale medier: Peder Wandem (39) og Kjetil Andresen (38) er sammen med bandet sitt er i vinden som aldri før. Nå har de over 1700 følgere på Facebook siden ”The Dirty Callahans”. Les mer i Vestby Avis i dag!


6 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey