Search
  • Inger Eide Nordseth

Samstemte søstre


Jeg var så heldig å møte søstrene Harriet Müller Tyl og Anne-Karine Kjus. De har vokst opp sammen og sunget sammen siden de var små. Nå kan du lese mer om dem i Ås avis. Og de opptrer på Ås Martn på lørdag. Kom og hør de i VÅISES! - Hva inspirere dere til å lage musikk? - Jeg synes det er gøy å sette sammen ulike tonearter, lage kormusikk, utvikle stemmen , synge og dele med andre. Vi lærer av hverandre og blir aldri ferdiglærte, sier Anne-Karine. - Jeg blir rett og slett inspirert av annen musikk, en rytme eller et ord. Det ordet smakte godt, det må jeg lage noe av. Så er det inspirerende å møte andre engasjerte mennesker, som brenner for noe uansett hva de gjør. Positivitet er viktig!


9 views0 comments

© 2015 Inger Eide Nordseth. Proudly created of Inger Eide Nordseth

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Twitter Clean Grey